Leírás
Elkészítés: 1kg húshoz 200g marinád ajánlott.
Összetevők: paradicsom, ecet, barna cukor, víz, szárított chili, paprika, szójaolaj, hagyma, fokhagyma, tartósítószer: kálium-szorbát 0,1%.
Közepesen fűszeres, pikáns pác a szegfűszeg és a fahéj aromájával. Kizárólag ELŐRENDELÉSRE! Elsősorban marha- vagy sertéshúshoz alkalmas. A pác felhasználható a húsok lassú sütése, grillezése során vagy egyszerűen csak összekeverhető az előzőleg nem fűszerezett húsokkal.
6 208 Ft
Az itt megjelenített ár Nettó.
Elkészítés: 1kg húshoz 200g marinád ajánlott.
Összetevők: paradicsom, ecet, barna cukor, víz, szárított chili, paprika, szójaolaj, hagyma, fokhagyma, tartósítószer: kálium-szorbát 0,1%.
Vélemény írásához lépj be előbb.
Jarrito Lime
Lime dzsúz
Cukor
Lime
Rozmaring
Értékelések
Még nincsenek értékelések.